BECSŐDÖLT CÉGEK ÁTRUHÁZÁS

Cégátvétel adósságátvállalással adósságrendezéssel

 Bizonyára Ön is tudja, hogy az elmúlt években több új jogszabály módosítás is történt annak érdekében, hogy jelentősen megnehezítsék, illetve ellehetetlenítsék a köztartozással, adó és járuléktartozással bíró cégek üzletrészeinek szabadon történő átruházását.
“A 2012.03.01.-i jogszabályváltozás értelmében, a 15 millió Ft feletti adósságot (köztartozást, járuléktartozást) felhalmozott cégek esetében, az üzletrészek átruházása csak a hitelező hozzájárulásával -, illetve könyvvizsgáló által hitelesített köztes mérleg beadásával lehetséges.
2014-ben ez a jogszabály annyiban módosult, hogy a cég üzletrészeinek átruházása, már a 3 millió Ft-ot meghaladó köztartozás esetén is könyvvizsgálathoz kötött.” Mi 2021-ben, a jogszabályváltozások után is megoldjuk problémáit!
Alábbi ajánlatunk csak abban az esetben érvényes, ha még nem indult felszámolás, vagy csődeljárás a cég ellen. (Végrehajtás, végelszámolás NEM AKADÁLY!)
Vállaljuk eladósodott veszteséges, akár több milliós tartozással – bírsággal, adótartozással, járuléktartozással (köztartozással) terhelt, banki -, tagi kölcsön -, tagi hitel és házipénztár gondokkal küzdő csőd közeli cégek …
  • Kft.-k
  • Bt.-k
  • Kkt.-k
  • Kht.-k
  • Zrt.-k
átvételét és kiközvetítését a teljes adósságállomány átvállalásával bel -, esetenként külföldi partnerek részére, kedvező feltételekkel. Hivatalos gyors ügyintézés, teljes jogi garancia.

“Az ajánlat – ‘banki tartozás átvállalása’ – része csak abban az esetben működik, ahol a pénzintézet nem vonta be az ügyvezetőt, mint készfizető kezest. Ha igen, a banki tartozástól nem, ellenben minden más adósságtól megszabadul.” Átadott cégének új székhelyet biztosítunk, majd 12 hónap elteltével a céget felszámoltatjuk. Problémás cégek adás vétele (cégeladás – üzletrész átruházás) Vállaljuk…

Cégátvétel adósságátvállalással Mivel minden cég egyedi, saját paraméterekkel rendelkezik, így egy cég átadásának költségei is ezek függvényében kerülnek megállapításra. Fontos paraméternek számít a cég ….
  • álló és forgóeszköz készlete (tárgyi eszköz, pénzeszköz)
  • házipénztára
  • kötelezettségállománya (tagi kölcsön, szállítói tartozás, stb.)
 ezért a cég átadásának költsége.
Minden esetben megegyezés kérdése.

Díjszabásunk terhes vállalatokra: az adósság 5% de minimum 120.000Ft -tól.

Keressen minket bátran kérdésével